Maak gebruik van UV-lak of spotvernis

Inhoud van bericht

Wil je jouw drukwerk een extra touch geven? Laat het dan schitteren met UV-spotlak, ook wel bekend als spotvernis. Dat is een glanzend laagje dat wij toevoegen aan bepaalde delen van je drukwerk. Om zo accenten te geven aan delen die moeten opvallen. Wil je dat je glanzende spotlaag het beste tot zijn recht komt? Druk dan op mat laminaat. Dat zorgt voor een duidelijk en opvallend contrast.

Wil je graag drukwerk ontwerpen dat opvalt, maar raak je niet wegwijs in de mogelijkheden? Spring dan zeker bij ons binnen en we helpen je graag op weg met massa’s advies. Al een concreet idee in gedachten? Wij bekijken graag hoe jouw idee ertussenuit kan springen.

Webshop tijdelijk buiten gebruik

Door de huidige prijsontwikkelingen zijn wij genoodzaakt onze prijzen te herzien. Aangezien de prijzen sindsdien zijn blijven doorstijgen, kunnen we deze prijslijst helaas ook niet meer hanteren. Omdat de prijzen bijna dagelijks fluctueren hebben we besloten om de prijslijst dan ook niet meer aan te houden en met maandprijzen te gaan werken.

Dit houdt in dat u altijd vrijblijvend een offerte bij ons kan opvragen voor de actuele prijs. De vervaldatum zal op de offerte vermeld staan. De webshop kunt u helaas tijdelijk niet gebruiken, omdat hier nog de verouderde prijzen in staan.

 

Wij gebruiken cookies...

Wij gebruiken cookies om de surfervaring op de website te verbeteren. Bekijk alles in onze Privacy Policy