Bedrukking

Inhoud van bericht

Enkelzijdig of dubbelzijdig, één of meerdere PMS-kleuren (met of zonder kleurwissel), full color printen: als het op de bedrukking aankomt verschilt het per product welke opties er zijn. Wat al deze bedrukkingssoorten inhouden en wat de verschillen zijn, lees je hier.

Volvlakken

Rollenslag

Bij het drukken van volvlakken kunnen er ‘drukstrepen’ ontstaan. Drukstrepen heeft te maken met het inkt rollen systeem en de distributie hiervan. Dit is helaas niet altijd te voorkomen en zal bij de ene kleur duidelijker zijn dan bij andere.

Lamineren

Het lamineren van volvlakken kan bij spoedorders zorgen voor een minder goed hechting. Doordat de inkt nog niet volledig droog is kan het voorkomen dat het laminaat niet goed blijft hechten. Met name als het ook gerild moet worden is de droogtijd van belang voor het beste resultaat.

Webshop tijdelijk buiten gebruik

Door de huidige prijsontwikkelingen zijn wij genoodzaakt onze prijzen te herzien. Aangezien de prijzen sindsdien zijn blijven doorstijgen, kunnen we deze prijslijst helaas ook niet meer hanteren. Omdat de prijzen bijna dagelijks fluctueren hebben we besloten om de prijslijst dan ook niet meer aan te houden en met maandprijzen te gaan werken.

Dit houdt in dat u altijd vrijblijvend een offerte bij ons kan opvragen voor de actuele prijs. De vervaldatum zal op de offerte vermeld staan. De webshop kunt u helaas tijdelijk niet gebruiken, omdat hier nog de verouderde prijzen in staan.

 

Wij gebruiken cookies...

Wij gebruiken cookies om de surfervaring op de website te verbeteren. Bekijk alles in onze Privacy Policy