Denk na over de oplage

Inhoud van bericht

Hoe lager de oplage, hoe hoger de stukprijs. Kleine hoeveelheden zijn vaak duurder. Wanneer de oplage wordt opgevoerd, kan je een interessantere prijs per stuk bekomen. Dit heeft onder andere te maken met de opstartkosten van een printopdracht. Denk daarom goed na of je het drukwerk slechts eenmalig of meermaals wilt gebruiken. Bij drukwerk in een grote oplage is het belangrijk om te kijken of er geen datum op staat die naar verloop van tijd niet meer van toepassing is. Denk hierbij aan een bepaalde datum of bijvoorbeeld adres- of bankgegevens. Wanneer er bijvoorbeeld een verhuizing naar een kantoorruimte op til is, zul je hier bij het drukken van visitekaartjes rekening mee moeten houden.

Webshop tijdelijk buiten gebruik

Door de huidige prijsontwikkelingen zijn wij genoodzaakt onze prijzen te herzien. Aangezien de prijzen sindsdien zijn blijven doorstijgen, kunnen we deze prijslijst helaas ook niet meer hanteren. Omdat de prijzen bijna dagelijks fluctueren hebben we besloten om de prijslijst dan ook niet meer aan te houden en met maandprijzen te gaan werken.

Dit houdt in dat u altijd vrijblijvend een offerte bij ons kan opvragen voor de actuele prijs. De vervaldatum zal op de offerte vermeld staan. De webshop kunt u helaas tijdelijk niet gebruiken, omdat hier nog de verouderde prijzen in staan.

 

Wij gebruiken cookies...

Wij gebruiken cookies om de surfervaring op de website te verbeteren. Bekijk alles in onze Privacy Policy